Murat Ercan bir programda konuştu: '''Sincan sadece Sincan değildir''

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, katıldığı bir televizyon programında Sincan'da yapılan yatırımları dile getirdi.

Murat Ercan bir programda konuştu: '''Sincan sadece Sincan değildir''
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi, borçlanmadan gerçekleştirdiği yatırım hamleleriyle dikkat çekiyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 'Sincan sadece Sincan değildir' diyerek ilçenin sınırlarını aşan yatırımlar yaptıklarını vurguladı.

BÜYÜK ÖLÇEKLİ PROJELERE DİKKAT ÇEKTİ

Katıldığı bir televizyon programında Sincan'a yapılan yatırımları anlatan Ercan, Sincan Park Rekreasyon Alanı Projesi ve alışverişin yeni adresi olacak Arasta Sincan Projesi gibi önemli yatırımlara dikkat çekti.

sincan-park.jpg

Başkan Ercan, yaptığı konuşmada Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 58 milyarlık bütçesine vurgu yaparak, belediyenin yüzde 90'ının merkezi bütçeden geldiğini belirtti. Bu durumu başarısızlık olarak değerlendiren Ercan, Sincan Belediyesi'nin gerçekleştirdiği büyük ölçekli projelere dikkat çekti. Fuar ve Kongre Merkezi, Spor Kompleksi, Sincan Parkı, sokak hayvanları için bakımevi ve Arasta Sincan alışveriş merkezi gibi projelerin, ilçe belediyeleri ve hatta büyükşehir belediyeleri için dahi büyük başarılar olduğunu vurgulayarak, 'Sincan sadece Sincan değildir.' dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.