Nallıhan’da çıkan yangın kontrol altına alındı!

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde, ormanlık alanda yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan yangın kontrol altına alındı. Bağlıca Mahallesi'nde yer alan ormanlık bölgede yıldırım düşmesiyle başlayan yangında 6 hektar alan zarar gördü.

Nallıhan’da çıkan yangın kontrol altına alındı!
Yayınlanma:

Yangına Nallıhan ve Beypazarı Orman İşletme Müdürlüğü'nden yaklaşık 70 personel anında müdahale etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Nallıhan ve Beypazarı Belediyesi itfaiye ekipleri de araç ve su tankeri desteği sağlayarak çalışmalara katıldı. Diğer kurumların desteğiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

6 HEKTAR ALAN ZARAR GÖRDÜ

Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları devam ediyor. İlk belirlemelere göre, yangın sonucunda yaklaşık 6 hektar alan zarar gördü. Yangının daha fazla yayılmasını önlemek için ekipler yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

AÇIKLAMA GELDİ

Yetkililer, yangının çıkış nedeni olarak yıldırım düşmesini işaret ederken, hızlı ve koordineli müdahale sayesinde yangının kontrol altına alındığını belirtti. Ayrıca, bölgede soğutma çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü ve herhangi bir yeniden alevlenme riskine karşı önlemlerin alındığı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.