Nihat Yalçın'dan Mansur Yavaş'a: Bırak genel siyaseti, Ankara’ya dön!

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Başkent'teki trafik görüntülerini paylaşarak Mansur Yavaş'a seslendi. Yalçın, "Sayın Yavaş, artık yeter! Bırak genel siyaseti, Ankara’ya dön" dedi.

Nihat Yalçın'dan Mansur Yavaş'a: Bırak genel siyaseti, Ankara’ya dön!
Yayınlanma:

Başkent'te artan trafik sorunu Ankara siyasetinin de gündeminde. Sabah ve akşam saatlerinde kilometrelerce uzunluktaki araç trafiği vatandaşların tepkisine neden oluyor. Ankaralılar alternatif yollar bulmaya çalışırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a AK Parti cephesinden de eleştiriler geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Konya yolu, Eskişehir yolu ve Çukurambar'daki trafiğin görüntülerini paylaşarak Mansur Yavaş'a tepki gösterdi.

"SİYASETİ BIRAK, ANKARA'YA DÖN"

Ankara'nın trafik ve toplu taşımada tarihin en kötü dönemini yaşadığını söyleyen Yalçın, "Belediye yönetimi kentin geleceğine dair bir vizyon ortaya koymak yerine, popülist söylemlerle farklı hayaller peşinde koşuyor" ifadelerini kullandı.

Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "Artık yeter! Bırak genel siyaseti, Ankara’ya dön!" diye seslendi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.