Now Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun, Mansur Yavaş'a eleştirisi sonrası zorunlu izne çıkarıldı!

Now Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı sokak hayvanları konusundaki politikaları nedeniyle sert bir şekilde eleştirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden Yavaş'ı hedef alan Tosun, "Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" sözleriyle beddua etti. Bu paylaşım üzerine kanal yönetimi, Gülbin Tosun'u ekrandan alıp zorunlu izne ayırdı.

Now Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun, Mansur Yavaş'a eleştirisi sonrası zorunlu izne çıkarıldı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gülbin Tosun, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Yavaş’a yönelik ağır ifadeler kullanarak, belediyenin sokak hayvanlarına yönelik uygulamalarını eleştirdi.

"BİR BARDAK SUYA MUHTAÇ OLUN" TEPKİSİ

Gülbin Tosun, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Mansur Yavaş’ı etiketleyerek, "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve çok sayıda yorum aldı. Mansur Yavaş'ı destekleyen isimler, Gülbin Tosun'un üslubunu eleştirirken; Now yönetimi ise kısa sürede ünlü spikeri ekrandan alıp zorunlu izne çıkardı.

ekran-goruntusu.jpg

ZORUNLU İZNE ÇIKARILDI

Tosun’un bu sert eleştirisinin ardından, işine son verildiği iddiaları gündeme geldi. Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada işten çıkarılmadığını ancak zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu. Bu durum, hem medya dünyasında hem de sosyal medyada tartışma konusu oldu.

mansur-yavas-ekran-goruntusu.jpg

Now Ana Haber Sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medyada kendisine destek verenlere ise teşekkür edip geri adım atmayacağını şu sözlerle ifade etti: "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok."

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.