Okullarda karne heyecanı: Milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı!

2023-2024 eğitim öğretim yılının 11 Eylül’de başlayan birinci dönemi bugün sona erdi. Milyonlarca öğrenci bugün karnelerini aldı.

Okullarda karne heyecanı: Milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

2023-2024 eğitim öğretim yılının 11 Eylül 2023’te başlayan birinci dönemi bugün sona erdi. İlk ve ortaöğretim kurumlarında gören 19 milyon öğrenci, yarıyıl tatilini yapmak üzere, karnelerini aldı. Ankara'daki öğrenciler de karne heyecanına ortak oldu. Dönemi bitiren öğrencilerin karne günü yüzleri güldü.

karne.jpg

ÖĞRENCİLER MUTLU!

''POLİS OLMAK İSTİYORUM''

11. sınıf öğrencisi Hasan Poyraz, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, ilk dönemin çok güzel geçtiğini dile getirerek, “Çok güzel bir dönem geçirdim. En sevdiğim ders edebiyat ve beden eğitimi dersi. Takdir aldım. Mutluyum. Tatil döneminde ailem ve arkadaşlarımla zaman geçireceğim.” dedi.
Öğrenci Poyraz, ilerde polis olmak istediğini de sözlerine ekledi.

''HAYALİM PİLOT OLMAK''

12. sınıf öğrencisi Eren Can Akça, ilk dönemin çok güzel geçtiğini ifade ederek, “Teşekkür aldım. Güzel bir dönem geçti. Çok mutluyum. Tatil döneminde gezeceğim. Arkadaşlarımla buluşacağım, kafamı dağıtacağım. Yeni döneme daha hazırlanacağım.” diye konuştu.
Öğrenci Akça, ilerde pilot olmak istediğini de ifade etti.

anadolugazete.com.tr’ye ismini vermeyen öğrenciler ise bazı derslerin bu dönem kendilerini zorlandığını dile getirdiler.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.