Özer Kasap: Turizm potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtmayı amaçlıyoruz!

Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve uluslararası bürokratların davet edildiği etkinlik sonrası anadolugazete.com.tr'ye kınuşan Özer Kasap, "Bu ziyaretle, ilçemizin turizm potansiyelini artırmayı ve daha geniş bir kitleye tanıtmayı amaçlıyoruz." dedi.

Özer Kasap: Turizm potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtmayı amaçlıyoruz!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, bugün düzenlenen büyük bir organizasyonla ilçede turizmi canlandırmak amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kültürel zenginlikleriyle tanınan Beypazarı, bu etkinlik ile uluslararası düzeyde tanıtılmayı hedefliyor.

27 BÜYÜKELÇİ BEYPAZARI’NDA

Belediye Başkanı Özer Kasap, röportajında etkinlikle ilgili detaylar paylaştı. Kasap, "Turizme değer vermek ve Beypazarı'nı dünya çapında tanıtmak adına büyükelçilerimizi ilçemize davet ettik. Bugün itibariyle 27 büyükelçi davetimize icabet etti ve Beypazarı’nı gezdiler. Bu ziyaretle, ilçemizin turizm potansiyelini artırmayı ve daha geniş bir kitleye tanıtmayı amaçlıyoruz." dedi.

DAHA FAZLA BÜYÜKELÇİ BEKLENİYORDU

Etkinliğin yaz dönemine denk gelmesi nedeniyle davet edilen büyükelçi sayısının düşük kaldığını belirten Kasap, "İnşallah ilerleyen günlerde Beypazarı’na gelecek büyükelçi sayısı artacaktır. Bu etkinliğin, Beypazarı'nın dünya çapında tanıtılması açısından önemli bir adım olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

www-anadolugazete-com-tr-20240824-094124-0000-001.jpg

BEYPAZARI’NIN TURİZMDEKİ YERİ GÜÇLENİYOR

Belediye Başkanı Kasap, Beypazarı’nın kültürel mirasını ve turizm potansiyelini artırma hedefiyle yapılan bu etkinliklerin, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Beypazarı, zengin tarihi dokusu ve kültürel mirası ile turizm alanında daha fazla ön plana çıkmayı hedefliyor.

AYAKKABI VE PARA MÜZESİ PROJELERİMİZ HAZIR

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, "Beypazarı’nda şu an yedi müzemiz var. Önümüzdeki aylarda iki adet müzeyi daha faaliyete geçireceğiz. Ayakkabı Müzesi ve Para Müzesi projemiz var. İki müzemizin de planları hazır, açılacaklar. Müzelerimizin açılış seremonilerinde sizleri görmek isteriz. Üç günlük Beypazarı Tarihi Festivali’ne hepinizi bekleriz” dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.