Özgür Özel’in sözü ünlü gazeteciyi çıldırttı! Bidon kafa tartışması!

CHP Lideri Özgür Özel konuk olduğu bir televizyon programında partisinin 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimde nasıl iktidar olduğunu açıklarken verdiği “bidon kafa” örneği tartışma konusu oldu.

Özgür Özel’in sözü ünlü gazeteciyi çıldırttı! Bidon kafa tartışması!
Yayınlanma:
Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında partisinin nasıl iktidar olduğunu anlatırken verdiği "Bidon kafa" örneği, sosyal medyada en çok konuşulan konu arasına girdi . Yazıları ve programlarıyla siyasetçiden çok halkı eleştiren ve iktidarı destekleyen seçmene, eleştiri sınırının da ötesinde ifadeler kullanan Gazeteci Yılmaz Özdil’in “bidon kafa” sözü tartışma konusu oldu.

"BAŞARININ SEBEBİ O ZİHNİYETTEN KOPUŞ"

Ekol TV’de Armağan Çağlayan’ın canlı yayın konuğu olan CHP Lideri Özgür Özel, partisinin seçimi nasıl kazandığını açıklarken seçkinci davranmadıklarını halkı anlamaya ve ona göre çözüm üretip iyi adaylar belirlediklerini söyledi. Özel konuşması sırasında “Bu, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet. 47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş.” dedi.

Özel’in bu sözlerini “bidon kafa” ifadesini çok kullanan Gazeteci Yılmaz Özdil, kendisine eleştiri olarak algıladı ve sosyal medya hesabı X üzerinden tepki gösterdi.

"BU İFTİRANI SANA YEDİRECEĞİM"

Özdil, yaptığı paylaşımda, “Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim.” ifadeleri ile Özgür Özel'e ağır sözler söyledi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den de Yılmaz Özdil'e sert tepki geldi. Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir kişinin CHP Genel başkanına 'Sözlerini yedireceğim' gibi bir üslup kullanması için şuurunu kaybetmiş olması gerekiyor. Sayın Özgür Özel küfür mü etmiş, hakaret mi etmiş? Sadece bir tespit yapmış… Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun @Yilmaz_Ozdill ?" ifadelerine yer verdi.

 Özel Haberler Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.