Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılan Kahramankazanlı sporcular yurda döndü

Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcuları, kazandıkları başarıları ve gurur duydukları madalyalarını Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na sundular.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılan Kahramankazanlı sporcular yurda döndü
Yayınlanma:

Halter ve bocce gibi branşlarda katıldıkları turnuvalarda gösterdikleri üstün performansla adlarından söz ettiren sporcular, kazandıkları ödülleri Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı olan Çırpanoğlu’na takdim ettiler. Sporcular, Çırpanoğlu’nun kendilerine verdiği destekle başarıya ulaşmanın kaçınılmaz olduğunu ifade ederken, bu sürecin ardındaki en büyük pay sahiplerinden birinin de tecrübelerini paylaşan antrenörleri olduğunu belirttiler. Antrenörlerin özverili çalışmaları ve sporculara verdikleri rehberlik sayesinde müsabakalara en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan sporcular, elde ettikleri bu başarıyı takımlarının dayanışma ve disiplinine bağladılar.

whatsapp-image-2024-09-18-at-10-50-53-2.jpeg

Ay yıldızlı bayrağımızı göğüsleyerek farklı spor dallarında Kulüp ve Kahramankazan'ımızın ismini duyuran sporculara teşekkür eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu: "Aldıkları başarılarla bizleri gururlandırmakla kalmayıp aynı zamanda mutluluklarını bizlerle paylaşan güzel yürekli sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Evinize hoş geldiniz. " dedi.

whatsapp-image-2024-09-18-at-10-50-53-1.jpeg

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda bronz madalya kazanarak Türk bayrağını Avrupa sahnesinde gururla dalgalandıran Nazmiye Muratlı'ya ziyaretinden ötürü teşekkür eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Türk gençlerinin spordaki üstün başarılarının artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Çırpanoğlu, sporun her branşında Türk sporcularının uluslararası arenada dereceleri alt üst edeceğinden hiç şüphesi olmadığını vurguladı.

whatsapp-image-2024-09-18-at-10-50-53.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.