Polatlı'daki feci otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları yürek yaktı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen otobüs kazası, 9 kişinin hayatını kaybetmesine ve 27 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazanın ardından acı haberleri alan yakınlar, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Merkezi’ne akın etti. Kayıplarının acısını yaşayan bazı vatandaşlar fenalaşarak bayılırken, gözyaşlarına boğulan kadınlar ağıtlar yaktı.

Polatlı'daki feci otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları yürek yaktı
Yayınlanma:

Kazada ablası Fevzile Baydar ve yeğeni Şuna Yaşar’ı kaybeden İsmail Bayram, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuştu. Bayram, "Vefat haberini internet üzerinden aldık. Ablam ve yeğenim aynı kazada hayatını kaybetti. Geride bir kızı ve bir oğlu kaldı. Kızı nişanlıydı, bir ay sonra düğünleri vardı. Damat perişan, haberi alır almaz yola çıktı." dedi.

Kazada yengesini ve dayısının kızını kaybeden bir başka vatandaş ise olay anında orada olduğunu belirterek, "Otobüsün arkasında arabamla seyahat ediyordum, kazaya denk geldim. Ağrı arabası olduğu için bekledim yolda, sonra vefat haberini duydum. Acı hepimizin acısı, Türkiye’nin acısı." ifadelerini kullandı.

Polatlı'daki bu trajik kazanın ardından geride kalanların yaşadığı acı, hem ailelerini hem de tüm Türkiye’yi derinden sarstı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.