Pursaklar 2. Kitap Günleri sona erdi

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri, 100’ün üzerinde yayınevi, düşünce, edebiyat ve medya dünyasının tanınmış isimlerini kitapseverlerle buluşturarak muhteşem bir finalle sona erdi.

Pursaklar 2. Kitap Günleri sona erdi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesinin organize ettiği Pursaklar 2. Kitap Günleri Festival, Yaşam Merkezi'nde gerçekleşti ve ilk günden son güne kadar vatandaşlar birçok kitap alma fırsatı buldu. 10 gün boyunca, çevre il ve ilçelerden de 2. Kitap Günleri'ne yoğun katılım oldu.

10 GÜNDE 50 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ GELDİ

Etkinliğin son gününde de sevilen yazarlar İkbal Gürpınar ve Serdar Tuncer, kitapseverlerle buluştu. Etkinlik, 100’den fazla yazar ve yayınevinin katılımıyla gerçekleşti ve şölen havasında geçti. Her gün on binlerce öğrenci etkinliğe katılırken, 10 gün boyunca 50 binden fazla ziyaretçi ağırladı.

kitapgunleri.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar 2. Kitap Günleri'ne katılan tüm kitapseverlere teşekkür ederek, etkinlik boyunca değerli fikirlerin paylaşıldığını belirtti. Kitaplara ulaşmanın kolay olduğu bir çağda bile, etkinlik sayesinde vatandaşların yazarlarla birebir görüşme imkanı bulduğunu vurgulayan Çetin, tüm yazarlara, yayınevlerine ve katılımcılara teşekkür ederek, önümüzdeki yıl daha fazla kitabı ve okuyucuyu bir araya getirmeyi umduklarını ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.