Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin genç basketbolcular ile bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçeye kazandırılan spor salonlarını ziyaret etti. Çetin, ziyareti sırasında genç basketbolcular ile antrenman yaptı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin genç basketbolcular ile bir araya geldi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi ilçeye 30 kapalı ve açık spor salonu kazandırdı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, spor salonlarını ziyaret ederek yoğun tempoda eğitim gören genç sporcularla bir araya geldi. Çetin, genç basketbolcular ile antrenman yaptı.

“SPORCULARIMIZI HAYRANLIKLA İZLEDİM”

Basketbol alanında geleceğe etki edecek sporcuların yetiştirilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Kapalı Spor Salonumuzda basketbol antrenmanında olan çocuklarımıza eşlik ettik. Antrenman süreci boyunca spor alanında geleceğe damga vuracak olan evlatlarımızın çalışmalarını izledim. Çocuklarımızın birbirinden yetenekli ve etkileyici performanslarını hayranlıkla takip ettim. Evlatlarımız, aldıkları eğitimlerin ardından inanıyorum ki büyüdükleri zaman Türk sporunda büyük izler bırakacak’’ dedi.

basket1.jpg

Pursaklar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen Basketbol antrenman çalışmalarını büyük bir dikkatle takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, bir süre sonra çocukların antrenman çalışmalarına dâhil olarak seri basket atışları yaptı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.