Pursaklar Belediyesi Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde 'Paydos' oyunu sahnelendi

Pursaklar Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Pym Tiyatro Atölyesi ekibi tarafından hazırlanan 'Paydos' adlı tiyatro oyunu, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Pursaklar Belediyesi Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde 'Paydos' oyunu sahnelendi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, tiyatro, sinema, konserler, etkinlikler, çocuk oyunları gibi birçok sanat ve kültür programı düzenleyerek çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'ni dolduran vatandaşları yalnız bırakmadı ve 'Paydos' oyununu büyük bir beğeniyle izledi.

ankara.jpg

TRAJİKOMİK OLAYLARI KONU EDİNDİ

Oyun, idealist bir öğretmenin çevresinde gelişen trajikomik olayları konu ediniyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kültür ve sanatın Pursaklar'da merkezi haline geldiğini belirterek, Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Pym Tiyatro Atölyesi öğrencilerinin sahnelediği tiyatro gösterisini muhteşem bulduğunu ifade etti. Çetin, belediye ekibini ve gençleri tebrik ederek, enerji dolu bir atmosferde gerçekleşen etkinliğin anne-babaları mutlu ve gururlu kıldığını söyledi. Çetin, önümüzdeki günlerde yeni oyunlarla devam edeceklerini umut ettiğini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.