Pursaklar Belediyesi Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesinin yapımına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi'nin yapım çalışmaları sürüyor.

Pursaklar Belediyesi Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesinin yapımına devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, ilçeye değer katan yeni projelerle vatandaşların hayatına katkıda bulunuyor. Bu kapsamda, Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi'nin yapım çalışmaları devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, kültür, sanat, eğitim, spor, teknoloji ve bilim gibi birçok alanda hizmet sunarak ilçeye yeni bir nefes ve soluk getirmeyi hedefliyor.

pursaklar.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni millet bahçelerinin yapım çalışmalarının tüm Ankara'ya nefes aldıracağını vurguladı. Pursaklar Millet Bahçesi ve Gümüşoluk Millet Bahçesi'nin 7'den 70'e herkesin beğenisine hitap edeceğini belirten Çetin, bu bahçelerin Ankara'nın akciğerleri olacağını ve tamamlandıklarında sadece Pursaklar'ın değil, Ankara'nın cazibe merkezi haline geleceğini de kaydetti.

Pursaklar Millet Bahçesi, TOKİ iş birliğiyle 230 dönüm arazi üzerine kurulacak ve içinde çeşitli sosyal alan bulunacak. Gümüşoluk Millet Bahçesi ise yoğun yeşil alanları ve doğal göleti ile 126 bin metrekarelik bir alana yayılacak. Bu alanda; yürüyüş, bisiklet yolları, çocuk oyun alanı ve spor alanları gibi pek çok hizmet yer alacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.