Pursaklar Belediyesi 'Stres ve Gevşeme Egzersizleri' adlı seminer düzenledi

Pursaklar Belediyesi tarafından Gülbahar Hatun Hanım Evi kursiyerlerine 'Stres ve Gevşeme Egzersizleri' ile ilgili seminer düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi 'Stres ve Gevşeme Egzersizleri' adlı seminer düzenledi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, Gülbahar Hatun Hanım Evi kursiyerlerine yönelik bir eğitim semineri düzenledi. İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte, 'Stres ve Gevşeme Egzersizleri' konusunda bilgiler verildi.

Kursiyerlere, günlük stres odakları, uzun süreli stres kaynakları, gerekli düzeydeki stresin yaşam üzerindeki etkileri ve stresle başa çıkma yöntemleri konularında eğitim verildi. Belediye, hobi edinme ve meslek edinme kursları aracılığıyla katılımcılara yeni beceriler kazandırmaya devam etti.

pursaklar1.jpg

SEMİNERLER DEVAM EDECEK

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hanım Evlerinde düzenlenen mesleki ve hobi kurslarının yanı sıra çeşitli eğitim seminerleri de düzenlendiğini belirtti. Çetin, hanımlara yönelik gündelik stresle başa çıkma ve kişisel ruh sağlığını güçlendirme tekniklerini içeren bir seminerin kursiyerlere sağlandığını ifade etti. Ayrıca, hanımları hayatın çeşitli etkilerine karşı desteklemek amacıyla Hanım Evlerinde çeşitli kurslar ve seminerlerin devam edeceğini vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.