Pursaklar Belediyesinden Cumhurbaşkanlığı gezisi

Pursaklar Belediyesi, '15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Millet Camisi ve Millet Kütüphanesi'ni Görmeyen Kalmasın' projesi çerçevesinde düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kültür gezilerine devam ediyor.

Pursaklar Belediyesinden Cumhurbaşkanlığı gezisi
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, her ay farklı sanatsal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyerek 7'den 70'e tüm vatandaşlara hitap ediyor. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni Görmeyen Kalmasın projesi kapsamında düzenlediği gezi turlarına devam ediyor.

GEZİLER DEVAM EDECEK

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, her yaş grubundan vatandaşları kültürel gezilere gönderdiklerini belirtti. Çetin, ülkenin sosyal ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla çeşitli illere düzenledikleri gezilerde, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Millet Camisi ve Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etme fırsatı sunduklarını ifade etti. Başkan Çetin, ilerleyen günlerde farklı kültürel ve tarihi şehirlere yapılan gezilerin devam edeceğini belirtti.

Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonu ile ücretsiz olarak düzenlenen gezide Altınova Ayşe Hatun Hanım Evi kursiyerleri rehber eşliğinde, 15 Temmuz Demokrasi Müzesini, Millet Camisi’ni ve Millet Kütüphanesi’ni gezerek detaylı bilgiler aldı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.