Pursaklar Belediyesinin Gençlik Kampları devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılabilmesi için önemli çaba harcıyor. Bu çerçevede, 14-18 yaş arası genç erkekleri Nevşehir Gençlik Kampı'na gönderdi.

Pursaklar Belediyesinin Gençlik Kampları devam ediyor
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, son 5 yılda gençlerin sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar birçok alanda gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlere destek veriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yaparak gençleri Gençlik Kampı organizasyonlarına göndermeye devam ediyor.

ÖĞRENCİLER FARKLI İLLERE KAMPA GÖNDERİLİYOR

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençleri yaz-kış fark etmeksizin Gençlik Kamplarına göndermeye devam ettiklerini belirtti. 14-18 yaş arasındaki genç erkekleri Nevşehir Kapadokya'ya uğurladıklarını ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürütülen proje kapsamında kız ve erkek öğrencileri farklı illerdeki kamplara göndermeye devam ettiklerini vurguladı. Amacın, gençlerin okul ve günlük streslerden uzaklaşıp keyifli vakit geçirmeleri olduğunu dile getirdi. Pursaklar Belediyesi, Nevşehir Kapadokya Gençlik Kampına giden genç erkeklerin doğanın güzelliklerini keşfetmelerine ve tarihi alanları tanımalarına olanak sağlayacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.