Pursaklar Saray’daki Selçuklu Meydanı’nda yer alan Türk bayrağı bakımsızlıktan yırtık ve yıpranmış halde!

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki Selçuklu Meydanı’nda yer alan Türk bayrağı, kış aylarındaki olumsuz havalardan etkilenerek yıprandı. Mahalle sakinleri ise bayrağın değiştirilmediğini ve bu konuda ihmal olduğundan yakındı.

Pursaklar Saray’daki Selçuklu Meydanı’nda yer alan Türk bayrağı bakımsızlıktan yırtık ve yıpranmış halde!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

‘Tebessüm Şehri’ Pursaklar, bu sefer güldürmedi! Saray Fatih Mahallesi Selçuklu Meydanı’ndaki Türk bayrağı bakımsızlık ve ihmalkarlıktan yırtık, yıpranmış halde dalgalanıyor. Mahalle sakinleri, Pursaklar Belediyesi yetkililerinden yırtılan bayrağın değiştirilmesini talep ediyor.

img-1327.jpg

İHMAL Mİ VAR?

Ankara'nın Pursaklar ilçesine bağlı Saray Fatih Mahallesi'nde bulunan Selçuklu Meydanı’nın en belirgin noktasında bulunan Türk bayrağının yırtık olması, vatandaşları ve çevre sakinlerini hayrete düşürdü. Pursaklar Belediyesi tarafından inşa edilen Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinin hemen yanında yer alan meydan, aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün Pursaklar Sahnesi'ne de ev sahipliği yapıyor.

img-1343.jpg

Ancak, meydandaki Türk bayrağının yırtık olması ve mevcut durumun değişmemesi, belediyenin çok sayıdaki bayrağının ortasında yırtık halde dikkati çekiyor. Özellikle Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinin bu meydanın hemen yanında bulunması, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmasıyla birlikte yoğun olan bölgede daha dikkat çekici hale gelmesine neden oluyor.

img-1359.jpg

BİR AN ÖNCE DÜZELTİLMELİ!

Vatandaşlar, Pursaklar Belediyesinin bu konuda harekete geçmesi ve durumu düzeltmesini bekliyor. Meydanlarda herkesin gözü önünde olan bayrakların özellikle kış mevsiminde daha çok deforme olduğunu belirten vatandaşlar, Türk bayrağına gereken saygının gösterilmesini talep ediyor. Bu konuda hassas olduğu bilinen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in, duruma el atıp ilçedeki yıpratan bütün Türk bayraklarını yeniletmesi bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.