Pursaklar'da 4'üncü yeni kapalı pazar alanı açıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki pazar alanlarının değişim ve dönüşümünde önemli bir rol oynayarak, 4,5 yılda 4'üncü yeni kapalı pazar Alanını hizmete açtı.

Pursaklar'da 4'üncü yeni kapalı pazar alanı açıldı
Yayınlanma:

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kültürden sanata, eğitimden spora, teknolojiden bilime kadar birçok alanda Pursaklar'ı geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirirken, aynı zamanda vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla yapılan yatırımları da sürdürdü. Bu kapsamda Emek Caddesi üzerine inşa edilen Çarşamba Kapalı Pazar Alanı da vatandaşların hizmetine sunuldu.

5-6.jpg

RAHAT BİR ALIŞVERİŞ ORTAMI OLUŞTURULDU

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, modern mimarisiyle dikkat çeken Çarşamba Kapalı Pazar Alanının hizmete girdiğini açıkladı. Başkan Çetin, önceki yerin zorlu koşullarına dikkat çekerek, yeni pazar alanının eksiksiz ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunmak amacıyla tasarlandığını belirtti. Emek Caddesi üzerinde yapılan Çarşamba Kapalı Pazar Alanının, vatandaşların rahat ve memnuniyetle alışveriş yapabilecekleri bir ortam sağladığını ifade etti. Başkan Çetin, açılışla ilgili tüm Pursaklar halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.