Pursaklar'da 'Buğday Tanesi' filmine yoğun ilgi!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ve özel gereksinimli vatandaşlar, Engelliler Haftası kapsamında duygusal anlar yaşadıkları "Buğday Tanesi" filmi için bir araya geldi.

Pursaklar'da 'Buğday Tanesi' filmine yoğun ilgi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın kendi engelli yaşam mücadelesini konu alan "Buğday Tanesi" filmi, Engelliler Haftası'nın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Pursaklar Yaşam Merkezi Sinema Salonu'nda seyirciyle buluştu.

FİLM YOĞUN İLGİ İLE İZLENDİ

Ertuğrul Çetin, "Herkesin bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum" diyerek film gösterimine katılanları duygusal bir deneyime davet etti. Hayata umutla bağlı olduğunda engellerin aşılamayacağını vurgulayan Çetin, "Buğday Tanesi"nin izleyicilere, hayata sıkı sıkıya sarıldıklarında nasıl başarılı olabileceklerini ve diğer engellilere nasıl yardımcı olabileceklerini gösterdiğini dile getirdi.

pursaklarbelediyesi.jpg

İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın 1 yaşındayken bir buğday tarlasında yaşadığı yangın sonucu yüz ve ellerinde kalıcı yanıklar oluşmasının ardından geçirdiği zorlu tedavi sürecinin konu alındığı film gösterimine, Başkan Ertuğrul Çetin ve AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın yanı sıra ilçede ikamet eden özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.