Pursaklar'da engelli bireyler için iş imkanı!

Pursaklar Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin toplumda tam ve etkin bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla işbirliği içinde olduğu firmalarla çeşitli adımlar atmaya devam ediyor.

Pursaklar'da engelli bireyler için iş imkanı!
Yayınlanma:

Pursaklar'da Engelli vatandaşların istihdamını arttırmak adına yapılan çalışmalardan biri olarak, E-Ticaret firmasının 15’i engelli olmak üzere toplamda 100 personel alımı için düzenlenen iş buluşması toplantısı gerçekleştirildi.

TOPLANTIYA TOPLAMDA 397 KİŞİ KATILDI

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, toplantıda yaptığı açıklamada, "Engelli ve iş arayan kardeşlerimize destek olmak, onların iş bulmalarını sağlamak ve iş yaşamlarına uyumlarını desteklemek için yoğun çaba harcıyoruz. Çalışma hayatındaki engeller, bizim için bir engel değil. Bu nedenle, özel gereksinimli vatandaşlarımızın istihdamı konusunda köprü vazifesi görmek için firmalarla işbirliği yapıyoruz. Hedefimiz, hiçbir işsiz vatandaş bırakmamak ve herkesin huzur içinde yaşayıp çalışmasını sağlamak" dedi.

Toplantıya toplamda 397 kişi katılırken, E-Ticaret firması için CV bırakan 224 kişiden sadece 72 kişi görüşmeyi kabul etti. Bu adımın yanı sıra, sosyal medya üzerinden yapılan duyurularla da iş görüşmelerine katılım sağlandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.