Pursaklar'da rekabet bu iki isim arasında mı geçecek?

Ankara'da 31 Mart akşamı sonucu merakla beklenen ilçelerden biri olan Pursaklar'da Cumhur İttifakı Adayı Ertuğrul Çetin ve Yeniden Refah Partisi Adayı Bayram Baş arasında kıyasıya rekabet bekleniyor.

Pursaklar'da rekabet bu iki isim arasında mı geçecek?
Yayınlanma:

Yerel seçimlere 22 gün kala ilçelerdeki haraketlilik de arttı. Belediye başkan adayları seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaparken; partilerin genel başkanları da il ve ilçe mitinglerini sürdürüyor.

AK Parti'nin Ankara'da en fazla oy aldığı ilçelerden biri olan Pursaklar'da da iki aday arasında kıyasıya rekabet görünüyor. 2019'da Cumhur İttifakı Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz, yüzde 72,06 ile nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçeler arasında Ankara'da en yüksek oyu alan isim oldu. Ayhan Yılmaz'ın bir aylık belediye başkanlığının ardından yaşanan istifa süreciyle Ertuğrul Çetin belediye meclisi tarafından başkan seçildi.

bayram-bas.jpg

ÇETİN VE BAŞ ARASINDA KIYASIYA MÜCADELE

31 Mart seçimleri için AK Parti'nin Pursaklar'daki tercihi mevcut Başkan Ertuğrul Çetin olurken; Yeniden Refah Partisi ise Eski AK Parti Pursaklar İlçe Başkan Yardımcısı Dr. Bayram Baş'ı aday gösterdi. Pursaklar'da seçim çalışmalarını sürdüren iki isim de seçmenden büyük destek görüyor. Cumhur İttifakı'nda da büyük ölçüde oy alacağı konuşulan Yeniden Refah Partisi Pusaklar Belediye Başkan Adayı Bayram Baş, "Değişim zamanı! Biz söz verdik Pursaklar'a Refah gelecek." sloganıyla seçim yarışındaki iddiasını sürdürüyor.

pursaklar-bayrambas.jpg

Pursaklar'ın sevilen isimlerinden olan Bayram Baş, "Sıkmadık el bırakmayacağız. Bizleri muhabbetle karşılayan gönlü güzel hemşehrilerimize ve esnaflarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleriyle vatandaşlardan gelen desteği ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.