Pursaklar'da sosyal alanlar yenilendi!

Pursaklar Belediyesi, son 5 yılda ilçede çeşitli noktalarda vatandaşların kullanımına açılan vizyon projeleri ile dikkat çekiyor. Bu projeler arasında özellikle ilçe meydanları, hemşerilerin sıkça ziyaret ettiği ve buluşma noktası haline gelen alanlar olarak öne çıkıyor.

Pursaklar'da sosyal alanlar yenilendi!
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi, ilçede toplamda 7 Şehir Meydanı'nı vatandaşların hizmetine sunarak, ilçeye nefes aldıran projelere imza attı.

HİCRET MEYDANI'NDA KAPSAMLI BİR YENİLEME YAPILDI

Belediye, Hicret Meydanı'nda kapsamlı bir yenileme işlemi gerçekleştirerek, yeşil alan, cami avlusu ve meydanın tamamını baştan aşağı yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Meydan, dış mekânda kullanıma uygun 4 çeşit taş ile tasarlandı ve akşam saatlerinde gömme aydınlatma armatürleri ile aydınlatılarak görsel bir şölen sunuyor. Yeni meydan, resmi törenlere ev sahipliği yapmanın yanı sıra dinlenme alanları, yeşil alanlar ve sıfırdan yenilenen çocuk oyun parkı gibi olanaklarla vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir mekan haline getirildi.

pursaklar.jpg

FARKLI MEKANLAR YENİLENEREK VATANDAŞA SUNULDU

Pursaklar Belediyesi, Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı'nı modern bir görünüme kavuşturarak vatandaşların hizmetine sundu. Meydan, oturma alanları, dolaşım olanakları ve resmi törenlere ev sahipliği yapma özellikleriyle dikkat çekiyor. Şehitlik Meydanı ise sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak ilçe sakinlerinin bir araya gelmesine imkan sağlıyor. İlk Yerleşim Meydanı, toprak kayma riskine karşı önlem alırken, bölge sakinlerine huzurlu bir mekan sunuyor. Saray Merkez Cami Meydanı ve Altınova Merkez Cami Meydanı, dini bayramlarda ve özel günlerde mahalle sakinlerinin bir araya gelmesi için hizmet veriyor. Yuva Mahallesi Meydanı ise Pursaklar Belediyesi'nin katkılarıyla mahalleye yeni bir kimlik kazandırarak, vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir mekan haline getirilmiştir.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.