Pursakların cami ve mescitleri Ramazan'a hazır

Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayına sayılı günler kala camileri ve mescitleri titizlikle temizleyerek dezenfekte ediyor.

Pursakların cami ve mescitleri Ramazan'a hazır
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar arasında süpürme, tozların alınması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve merdivenlerin temizlenmesi, abdesthanelerin yıkanması gibi detaylı işlemler bulunuyor. Bu sayede, teravih namazlarına yoğun ilgi gösterilmesi beklenen cami cemaati için temiz ve kullanıma hazır ortamlar oluşturuluyor.

temizlik.jpg

TEMİZLİK İŞLEMLERİ RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe halkının ibadetlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte camilerin ve mescitlerin kapsamlı bir şekilde temizlendiğini ifade eden Çetin, yıl boyunca rutin olarak yapılan çalışmaların yanı sıra Ramazan öncesi temizlik çalışmalarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi. Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için iç ve dış mekân temizliğinin sürekli yapıldığını vurgulayan Çetin, temizlik ve dezenfekte çalışmalarının Ramazan ayı boyunca aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.