Rasim Ozan Kütahyalı’dan dikkat çeken Fatih Altaylı açıklaması | Fatih Altaylı'ya 'Eline sağlık davası' mı?

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabı üzerinden Fatih Altaylı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı’dan dikkat çeken Fatih Altaylı açıklaması | Fatih Altaylı'ya 'Eline sağlık davası' mı?
Yayınlanma:

2024 yılının ilk gününde düzenlenen ‘Filistin’e destek’ yürüyüşünde bir kişinin yürüyüşten dönen İsmail Aydemir’e yumruklu saldırı gerçekleştirmiş ardından da tutuklanmıştı.

Üniversite öğrenici olduğu ortaya çıkaran saldırganın yumruklu saldırı görüntüleri sosyal medyada sık sık paylaşılırken ‘eline sağlık’ twiti atan Fatih Altaylı büyük tepki görmüştü.

O tepkilerin üzerine paylaşımını kaldıran Fatih Altaylı ile ilgili Rasim Ozan Kütahyalıdan ‘dava açılabilir’ açıklaması geldi. Kütahyalı, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Altaylı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda hareketlilik olduğunu söyledi ve kendisinin de Serap Çil olayında tanık olarak ifadesinin istendiğini açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı, ayrıca Fatih Altaylı'nın bir anlamda 'devletin emrinde' olduğunu ancak 'Eline sağlık' paylaşımının Müslüman-muhafazakar kanadı oldukça sinirlendiğini aktardı.

Serap Çil, moda yazarlığı yaptığı dönemde sevgilisi Fatih Altaylı’dan şiddet gördüğünü isim vermeden açıklamıştı. 2021 yılında ortaya atılan bu iddianın 10 yıl öncesine ait bir şiddet olayına dair olduğu belirtilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.