Sadir Durmaz ve Alparslan Doğan'dan Başkan Ceylan'a ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan'a ziyarette bulundu.

Sadir Durmaz ve Alparslan Doğan'dan Başkan Ceylan'a ziyaret
Yayınlanma:

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'ı makamında ağırladı.

gzieqdhwgaaucgw.jpg

Ceylan, ziyarete ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekilimiz Sadir Durmaz ve MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ı belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederim." dedi.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı TOBB Milletler Arası Ticaret Odası Yönet Kurulu Üyesi İbrahim Öztürk, Meclis Başkanvekili Musa Şansever ve Meclis Üyesi Hayrullah Özyürek'i de makamında ağırladı.

gzd0atmxmaaflcu.jpg

Ceylan, ziyarete ilişkin, "Ankara Ticaret Borsası(ATB) Meclis Başkanı TOBB Milletler Arası Ticaret Odası Yönet Kurulu Üyesi İbrahim ÖZTÜRK, Meclis Başkanvekili Musa ŞANSEVER ve Meclis Üyesi Hayrullah ÖZYÜREK hayırlı olsun dilekleri ile ziyarette bulundu. Nezaket, samimiyet ve teveccühleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.