Sağlık Turizmi sektörüne yeni bir soluk: Bir İnci Sağlık Turizm

Çiçeği burnunda Bir İnci Sağlık Turizm Şirketi, sağlık turizmi sektöründe yenilikçi bir soluk olarak öne çıkıyor. 23 yıllık evli ve üç çocuk annesi Hilal Benli'nin liderliğinde kurulan şirket, özellikle estetik operasyonlar alanında Türkiye'nin çekim merkezi haline gelen konumunu anadolugazete.com.tr’ye değerlendirdi…

Sağlık Turizmi sektörüne yeni bir soluk: Bir İnci Sağlık Turizm
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Yüksel Caddesi’nde bulunan, Bir İnci Sağlık Turizm Şirket ortaklarından Hilal Benli, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, Türkiye'nin coğrafi konumu, kaliteli sağlık hizmeti ve ekonomik avantajlarıyla sağlık turizminde neden tercih edildiğini anlattı. Estetik operasyonlardan medikal ürün teminine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan şirket, Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelini uluslararası arenada güçlü bir şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

saglikt.jpg

PANDEMİYE RAĞMEN YÜKSELİŞ

3 ay önce kurulan Bir İnci Sağlık Turizm Seyahat ve Danışmanlık İlaç Sanayi Şirketi, ayrıca hasta memnuniyetini ön planda tutarak Türkiye'de sağlık turizmi alanında sağlam bir referans ağı oluşturuyor. Şirketin kuruluş hikayesi ve sektördeki yenilikçi yaklaşımı anlatan kadın girişimci Hilal Benli, pandeminin genel turizmi olumsuz etkilediğini ve sekteye uğrattığını, ancak pandemi sonrası sağlık turizminde sağlıklı bir yükseliş yaşandığını belirtti.

sagliktur.jpg

SAĞLIK TURIZMI’NDEKI AVANTAJLAR

Benli, Türkiye'nin sağlık turizmindeki avantajlarını da vurgulayarak, kültürel zenginliklerin ve kaliteli alışveriş olanaklarının ülkeye olan talebi artırdığını ifade ederek şu sözlere yer verdi: "Türkiye'nin sağlık turizminde yabancıların tercih sebepleri, sadece sağlık değil aynı zamanda kültür ve alışveriş imkanlarıyla da ilgili. Ülkemizdeki tarihi ve kültürel zenginlikler, turistlerin sağlıklarına kavuşmalarının ardından keyifli bir tatil geçirmelerine olanak tanıyor. Sağlık turizmi sadece bireyin sağlığına hizmet etmekle kalmayıp, Türkiye'nin diğer sektörlerine de önemli bir katkı sağlıyor. Yapılan her hizmet doğru hizmet temsiliyet görevi üsteniyor.Dolayısıyla davranıştan tutun, söyleyeceğiniz tatlı bir söz, gösterdiğiniz misafirperverlik ülkemizi temsil ettiğinden ötürü büyük önem taşıyor.”

Hilal Benli, sağlık turizminin sadece sağlık ve turizm sektörleriyle sınırlı olmadığını, aynı zamanda kültür, alışveriş, ve diğer sektörlere de olumlu etkiler sağladığını ifade ederek, sektörün Türkiye ekonomisine sunduğu fırsatları aktardı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.