Sakarya Meydan Muharebesi’nin afişleri toplu taşıma araçlarında

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitlerini Anma ve Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan afişler Ankara’nın toplu taşıma araçlarında asıldı.

Sakarya Meydan Muharebesi’nin afişleri toplu taşıma araçlarında
Yayınlanma:

Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi ve Şehitlerini Anma ve Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Son Durak Ankara Son Kale Haymana” afişleri, Ankara’daki toplu taşıma araçlarında yerini aldı.

Haymana Belediyesi, bu tarihi zaferi anarken, aynı zamanda bu önemli savaşın gerçekleştiği ve kazanıldığı yerin Haymana olduğunun altını çizmek için çeşitli platformlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla hazırlanan afişler, başkentteki metro, Ankaray ve otobüslerde 13 Eylül'e kadar sergilenecek.

haymanaaaaa.jpg

“HAYMANA'MIZIN ÖNEMİNİ HER YERDE ANLATACAĞIZ”

Sakarya Meydan Muharebesi’nin geçtiği ve kazanıldığı toprakların Haymana olduğunu belirten Haymana Belediye Başkanı Levent Koç “Bu gerçeğin bilinmesi için çalışıyoruz. Kurtuluş Savaşımızın son durağı Ankara son kalesi ise Haymana’dır. Eğer düşman bu topraklarda durdurulmasa neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Böylesine önemi olan bu zaferin bu topraklarda kazanıldığını önce Haymanalı iyi bilecek, Ankaralı hemşehrilerimiz de bu savaşın geçtiği alanları, şehitleri ve müzeleri gezecek. Bizler sahip çıkıp duyurdukça Türkiye’nin her yerinden vatandaşlarımız gelecek. Çalışmalarımızı bu düşünce üzerine şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Ankara’daki tüm toplu taşıma araçlarına ‘Son Durak Ankara Son Kale Haymana’ afişlerimizi astırdık.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.