Salı Sohbetleri'nde bu hafta: LÖSEV Gönüllülüğü konuşuldu

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen ve her hafta devam eden Salı Sohbetleri’nde bu hafta "LÖSEV Gönüllülüğü" konusu ele alındı.

Salı Sohbetleri'nde bu hafta: LÖSEV Gönüllülüğü konuşuldu
Yayınlanma:

Belediyenin personellerine yönelik düzenlenen seminerde, LÖSEV'in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) görevlileri Kurumsal Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Leyla Aşık ve Sosyal Hizmetler Yönetmeni Gülbeyaz Vural tarafından yapılan sunum, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Seminerde, LÖSEV'in temel prensipleri, gönüllü olma süreci ve gönüllülerin nasıl katkı sağlayabileceği detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, lösemi ve kanser teşhisi konan çocuklar ve yetişkinlere yapılan yardımlar hakkında kapsamlı bilgiler verildi. LÖSEV’in sunduğu yardımlar arasında maddi destek, sosyal yardımlar, ücretsiz tedavi imkânları ve psikolojik destekler yer aldığı vurgulandı.

Salı Sohbetleri kapsamında, her hafta birbirinden kıymetli konu ve konukların yer aldığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Bu hafta Salı Sohbetlerinde çok önemli bir konuya değinildi. Personellerimiz LÖSEV gönüllülüğü ve gönüllülük çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Personellerimizin seminerlere büyük ilgi gösterdiğini görmek bizleri memnun ediyor. Belediyemizde her hafta birbirinden önemli konu ve konukları ağırlıyoruz. Seminerlerimiz farklı konularla, personellerimizle buluşmaya devam edecek" dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.