Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak'tan "üreticilere" mesaj: Hayvanlarınızı satmayın, üretmeye devam edin!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Ülke olarak tek kurtuluşumuzun üretim olduğunun farkındayız. Ülkemizde üretim adına endişe taşıyan üreticilerimizin her zaman yanındayız. Üreticilerden tek bir isteğimiz var; hayvanlarını satmasınlar, üretmeye devam etsinler. Şereflikoçhisar Ankara'nın üretim merkezi olma yolunda ilerliyor. " dedi.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak'tan "üreticilere" mesaj: Hayvanlarınızı satmayın, üretmeye devam edin!
Yayınlanma:

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından, Karandere Mahallesi'nde sürdürülen su kuyusu çalışmalarında, suya ulaştıklarını duyurdu.

ekran-resmi-2024-10-23-10-57-22.jpg

"ÜRETİCİLERİN YANINDAYIZ"

Karandere Mahallesi'ndeki çalışmalarını yerinde inceleyen Koçak, sosyal medya hesabından yayımladığı videolu paylaşımda, "Ülkemizde üretim adına endişe taşıyan üreticilerimizin her zaman yanındayız. Biz istiyoruz ki Karandere Mahallesi çağ kuyu mevkinde hayvanlar otlasın, üreticiler kazansın. Ülke olarak tek kurtuluşumuzun üretim olduğunun farkındayız. Çağ kuyu mevkisinde bulunan suyumun üreticilerimize hayırlı olsun. Üreticilerden tek bir isteğimiz var; hayvanlarını satmasınlar, üretmeye devam etsinler. Şereflikoçhisar Ankara'nın üretim merkezi olma yolunda ilerliyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Koçak, ilçedeki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Koçak, sosyal medya hesabından yayımladığı paylaşımında, şunları kaydetti:

"Saat 07.15, gün henüz yeni yeni kendini göstermeye başlıyor, okul hazırlığında olan öğrencilerimiz, işe gitmek için hazırlanan hemşehrilerimiz, rızkını aramak için hazırlık yapan esnaflarımızın, tatlı telaşlarına ortak oluyoruz."

ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA ÜRETİME TAM DESTEK!

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Tarım arazilerimizde kullanılan tarımsal sulama suyunun, değerlendirmesini ücretsiz olarak yapıyor, tuzluluktan kaynaklı verim kayıplarının önlenebilmesi, tarım arazilerinde yetişecek en yüksek verim alınabilecek ürün yelpazesini belirleyerek, üreticilerimizle paylaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.