Ankara'daki Seyhamamı, yerli ve yabancı turistlere şifa dağıtıyor

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Seyhamamı, kaplıca turizmi ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.

Ankara'daki Seyhamamı, yerli ve yabancı turistlere şifa dağıtıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Seyhamamı, Başkentlilere ve şehir dışından gelen misafirlerine şifa dağıtıyor. Ankara’nın önde gelen kaplıca ilçelerinden biri olan Kızılcahamam’ın Çerkeş yolu üzerinde bulunan Seyhamamı, kaplıca turizmi ile turistlere hizmet veriyor.

hamam1.gif

BAŞKENTLİLERİN KAPLICA ADRESİ: SEYHAMAMI

Ankara’ya 100 kilometre uzaklıkta olan Seyhamamı, Başkentlilerden büyük ilgi görüyor. Birçok hastalığa iyi gelen hamam, özellikle romatizma, kalp ve dolaşım, kadın hastalıkları, böbrek ve idrar yolu hastalıkları, mide ve bağırsak hastalıkları, sinirsel hastalıklar, eklem ve kireçlenme, beslenme bozukluğu gibi hastalıklara faydalı olduğu biliniyor. 44 derece suyun çıktığı yere inşa edilen hamam, içerisinde bulunan havuzda su dolu bir şekilde duruyor.

hamam3.gif

BÜYÜK İSKENDER’İN SEYHAMAMI’NA GİRDİĞİ BİLİNİYOR

Tarihi yapısını koruyarak günümüzde kadar ulaşan önemli yapılardan biri olan Seyhamamı’na Büyük İskender’in girdiği biliniyor.

SEYHAMAMI, İŞ TEMPOSUNUN STRESİNİ ATMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ OLUYOR

Kızılcahamam, iklimi ve temiz havasıyla iş temposunun stresini atmak, dinlenmek, spor yapmak, avlanmak, gürültü ve kalabalıktan uzakta sessiz ve temiz bir ortamda iyi bir vakit geçirmek isteyenler için önemli bir adres olarak Ankara'da öne çıkıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.