Seymenler Kırıkkale’yi coşturdu

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yılı dolayısıyla Kırıkkale’de düzenlenen programda sahne aldı.

Seymenler Kırıkkale’yi coşturdu
Yayınlanma:

30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıldönümü, Ankara Kulübü Derneği Seymenleri’nin Kırıkkale’de düzenlenen etkinlikte sergilediği etkileyici gösterilerle coşku dolu bir kutlamaya dönüştü. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen gösteri, meydanı dolduran kalabalık tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.

seymenler-2.jpg

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, etkinlikte yaptığı konuşmada 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tarihsel önemine değindi. Konuşmasının ardından, Seymenlerin gösterisine katkıları için teşekkür etti ve Ankara Kulübü Derneği Seymenlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Maden’e çiçek takdim etti.

Etkinliğe katılan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt da, Başkan Yardımcısı Sefer’e Ankara Kulübü yayınlarından oluşan özel bir seçki hediye etti. Kurt, Kırıkkale’de düzenlenen etkinlikten ve yaşanan coşkudan dolayı duyduğu onuru dile getirerek şunları söyledi:

seymenler-1.jpg

“30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gurur içinde kutluyoruz. Bu zafer, tarihimizin en önemli kahramanlık destanlarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bağımsızlık mirası olan Cumhuriyetimizle her zaman gurur duyuyoruz. Zaferin 102. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Zafer Bayramımızı kutluyorum.” Kutlamalar, Kırıkkale halkının coşkusuyla ve Seymenlerin dinamik performansıyla unutulmaz bir atmosfer oluşturdu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.