Silah zoruyla senet imzalatılan şahıs için operasyon!

Başkent Ankara’da yaşanan olayda, silah zoruyla kaçırılan ve zorla senet imzalatılan şahıs için Emniyet güçleri başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Silah zoruyla senet imzalatılan şahıs için operasyon!
Yayınlanma:

22 Haziran’da meydana gelen olayda, S.S. isimli şahıs, şüpheli A.Ş. ile bir trafik kazasına karıştı. Şüpheli A.Ş., kazada meydana gelen zararın karşılanmasını talep etti ancak S.S., kazada kusurunun olmadığını belirterek bu talebi reddetti. Bunun üzerine A.Ş. ve beraberindeki 9 kişi, S.S.’yi takip ederek Forum Ankara Alışveriş Merkezi otoparkında zorla başka bir araca bindirdi.

Şüpheliler, S.S.’yi Keçiören’de bulunan boş bir araziye götürdü ve burada darp ederek silah zoruyla senet imzalattı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

TOPLAM 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet güçleri, 9 Temmuz 2024 tarihinde kimlikleri belirlenen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 5 ikamet, 1 iş yeri ve 2 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda S.S.’nin imzası bulunan 2 adet boş senet, 2 adet ruhsatsız tabanca, 25 adet fişek ve 1 adet havalı tabanca ele geçirildi.

Toplam 10 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.A., B.Ç., M.M., S.E., C.K. ve T.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.Ş., E.K., Ö.B. ve P.Y. ise yol kesmek suretiyle silahlı birden fazla kişi ile yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.