Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi sonrası konuştu: "Bizi uzun uzun dinledi"

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi sonrası konuştu: "Bizi uzun uzun dinledi"
Yayınlanma:

Ateş, görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştiğini belirtirken, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bir saat süren görüşmeye iki kızımla birlikte gittik. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan bizi gerçekten uzun uzun dinledi. Kızlarım da uzun bir konuşma yaptılar, sohbet ettiler kendisiyle. Durumu anlattım, izah ettim, dosya hakkında konuştuk."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın da görüşmede yer aldığını belirten Ateş, görüşmenin olumlu geçtiğini ve memnun ayrıldıklarını dile getirdi. "Dertleştik aslında, o havada bir görüşme geçti" diyen Ateş, tek talebinin yargılamanın hızlı bir şekilde gerçekleşmesi ve adaletin sağlanması olduğunu vurguladı.

Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bu konuda gerekenin hızlı bir şekilde yapılacağını söylediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezinde CHP lideri Özgür Özel'le bir araya gelmiş ardından Ayşe Ateş'i kabul etmişti. Ayşe Ateş de dün Özgür Özel'le görüşme gerçekleştirmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.