Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Büyük Gazze Yürüyüşü'ne katıldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara'da düzenlenen Gazze'ye destek yürüyüşüne katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Büyük Gazze Yürüyüşü'ne katıldı
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan,"Vicdanının sesini susturanlara karşı Gazze'nin direnişinin yanındayız" diyerek ifade etti. Ayrıca, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

DÜNYA GÖRMÜYOR AMA BİZ GÖRÜYORUZ”

Ankara'da, İsrail'in Gazze'deki katliamı ve terör saldırısında şehit düşen askerlere destek amacıyla binlerce kişi tarafından düzenlenen yürüyüşe, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan da katıldı. Yürüyüş, Atatürk Kültür Merkezi Metro İstasyonu önünde başladı ve Anadolu Meydanı'nda sona erdi.

gazze-yuruyus.jpg

Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekilen yürüyüşte, at arabasıyla temsili yaralı ve cenaze taşındı. Görme engelli bireylerden oluşan bir grup, “Dünya görmüyor ama biz görüyoruz” yazılı pankart açarak tepkisini gösterdi. “Zulme karşı omuz omuza”, “Kahrolsun PKK”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Uyan diren özgürleş” sloganları atıldı. Yürüyüşün ardından Anadolu Meydanı’nda miting düzenlendi.

Başkan Ercan, Gazze direnişini desteklediğini ve Filistin'deki zulmü kınadığını vurgulayan açıklamasında, vicdanını susturanlara ve yüreğine kan sıçratanlara karşı Gazze'nin direnişini desteklediklerini belirtti. Ayrıca, emperyalist ülkelerin ve terör örgütü PKK'nın karşısında olduklarını ifade etti. Başkan Ercan, tüm şehitlerin ruhunun şad olmasını diledi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.