Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Site buluşmaları, cami ziyaretleri, semt pazarı ve esnaf buluşmaları düzenleyen Ercan, halkın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda projelerini hayata geçiriyor ve gelecek projeleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla bir araya geldi
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Menderes ve Osmanlı Mahallelerinde site sakinleriyle bir araya geldi. Cami ziyaretleri ve semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ercan, hemşerilerinden gelen fikir ve önerilerle projelerini paylaşırken gelecek dönem için gönüllerde yer bulmayı amaçlıyor.

GENÇLERİN ÖNERİ VE DÜŞÜNCELERİ ÖNEMLİ

Murat Ercan, gençleri de unutmamak adına Kültür Evi'nde kahvaltıda buluştu. Gençlerle arasında güçlü bir gönül bağının olduğunu belirten Ercan, gençlerin öneri ve düşüncelerine önem verdiğini ifade etti. Gençlerin taleplerini dinleyip not aldıklarını söyleyen Başkan Ercan, gelecek dönemde de genç dostu projelerine devam edeceklerini vurguladı. Sık sık buluşarak iletişimlerini sürdüreceklerini ifade etti ve gençlerin fikirlerine değer vererek onları önceliklendireceklerini belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.