Sincan Belediyesi 2024'te belediye personeli maaşlarına zam yaptı

Sincan Belediyesi, 2024'te açıklanan asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 49.11 oranında zam yaptı.

Sincan Belediyesi 2024'te belediye personeli maaşlarına zam yaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Belediyesi içinde en düşük maaşın 26,669 TL olduğunu açıkladı. Yüksek enflasyonu dikkate alarak, Sincan Belediyesi personel maaşlarını asgari ücretin üzerine çıkardı.

EN DÜŞÜK MAAŞ 26 BİN 669 TL OLDU

Sincan Belediyesi, Belediye İş Sendikası ve Hizmet İş Sendikası arasında 01.01.2024 tarihinden geçerli olacak toplu iş sözleşmesini imzaladı. Belediye Başkanı Murat Ercan, en yüksek maaşı sağlamak için çaba harcandığını belirtti. Yapılan artışlar sonucunda en düşük maaş 26 bin 669 TL oldu. Günlük yevmiyelere yüzde 61 oranında zam yapıldı. Ayrıca, kıdemli ve yeni personel arasında 10 yıl çalışma deneyimine dayalı olarak yıllık 80 TL fark uygulanacak bir uygulama başlatıldı.

Ercan, banka promosyon anlaşması sonrasında işe başlayan personele de müjde verdi. Yeni işe girenlerin banka promosyonundan faydalanma hakkı olduğunu duyuran Ercan, tüm çalışanlara ve ailelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.