Sincan Belediyesi 8. sınıf öğrencileri için LGS deneme sınavı uyguladı

Sincan Belediyesi, ilçedeki ortaokullarda 8. sınıf öğrencilere yönelik düzenlediği LGS deneme sınavı ile eğitim-öğretime destek sağlıyor.

Sincan Belediyesi 8. sınıf öğrencileri için LGS deneme sınavı uyguladı
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi tarafından eş zamanlı olarak gerçekleştirilen sınav, 8 bin 500 öğrencinin katılımıyla yapıldı.

VELİLERDEN ERCAN'A TEŞEKKÜR

Sincan Belediyesi, ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıtımından tercih desteğine kadar çeşitli alanlarda öğrencilere destek oluyor. Veliler, bu desteklerden dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkür etti. Deneme sınavı, öğrencilere eksiklerini görme ve kendilerini değerlendirme fırsatı sundu. Bu etkinliklerle birlikte, öğrenciler 2 Haziran 2024'te gerçekleşecek LGS'ye daha iyi hazırlanmış olacaklar.

sincanbel.jpg

SINAVLAR HAYATIN BİR PARÇASI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, öğrencilere yönelik verdiği tavsiyelerde, hayatın her alanında öğrenmeye ve keşfetmeye hazır olmalarını vurguladı. Sınavların sadece hayatın bir parçası olduğunu belirten Başkan Ercan, asıl önemli olanın özgüven, sürekli gelişme ve hayallerine inanma olduğunu ifade etti. Ercan, gençlere olan güvenlerini dile getirerek, onların ülke ve geleceklerini umutla taşıdıklarını söyledi. Ayrıca, Sincan Belediyesi olarak öğrencilere her an destek olacaklarını ve eğitim hayatlarını ön planda tutacaklarını belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.