Sincan Belediyesi kadın çalışanları için iftar yemeği!

Sincan Belediyesi, her ay birbirinden değerli konukları ağırlayarak toplumsal dayanışmayı ve birlik ruhunu pekiştirdiği 'Kadın Kadına Aile Sohbetleri' programı kapsamında Ramazan ayında da etkinliklerine devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan, Sincan Belediyesi kadın çalışanlarıyla bir araya gelerek iftar programında buluştu.

Sincan Belediyesi kadın çalışanları için iftar yemeği!
Yayınlanma:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın destekleriyle gerçekleştirilen bu etkinlik, eşi Emine Ercan'ın öncülüğünde düzenlenen 'Kadın Kadına Aile Sohbetleri' kapsamında gerçekleşti. Programa Sincan Belediyesinin farklı birimlerinde görev yapan kadın personelleri davet edildi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve eşi Emine Ercan, bu güzel etkinlikte kadın çalışanlarla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

''KADIN ÇALIŞANLAR ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYOR''

İftar öncesi yapılan selamlama konuşmasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, belediyenin gerçekleştirdiği büyük projelerden bahsederek, gelecek dönemde daha fazlasını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Ercan, projelerin başarısında kadın çalışanların önemli rol oynadığını vurgulayarak, onların desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.

Murat Ercan'ın eşi Emine Ercan ise konuşmasında ramazan ayının önemine vurgu yaparak, kadınların hayatın her alanında önemli roller üstlendiğini dile getirdi. Emine Ercan, kadınların fedakarlığı ve emeğiyle toplumun her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.