Sincan Belediyesi kreşlerinde kura çekildi

Sincan Belediyesine bağlı kreşlerde 2024-2025 öğretim yılı ön kayıt başvuruları için heyecanlı bir kura çekilişi gerçekleştirildi. Noter huzurunda yapılan çekilişle, kreşlerde ilk kez eğitim görecek minikler belirlendi.

Sincan Belediyesi kreşlerinde kura çekildi
Yayınlanma:

Sincan Belediyesinin okul öncesi eğitimi desteklemek ve çocukların iyi bir eğitim almasını sağlamak amacıyla açtığı kreşler, 2024-2025 öğretim yılı için hazırlıklarını sürdürüyor. Noter huzurunda yapılan kura çekimi ile Lale, Leylak, Zambak, Papatya ve Menekşe kreşlerinde eğitim görecek öğrenciler belirlendi.

ORYANTASYON SÜRECİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Lale Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene aileler de yoğun ilgi gösterdi. Tören sırasında büyük bir heyecan yaşanırken, kurada çıkan isimler okundukça salonda coşku dolu anlar yaşandı.

3-5 yaş arası çocukların eğitim göreceği kreşlerde kesin kayıt tarihleri 5-9 Ağustos olarak belirlendi. Kayıtların tamamlanmasının ardından 2-13 Eylül tarihlerinde oryantasyon süreci gerçekleştirilecek.

Tam zamanlı eğitim modeli uygulanan kreşlerde, çocukların motor, dil, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlanıyor. Yaşıtlarıyla bire bir iletişim kuran minikler hem sosyalleşiyor hem de öğreniyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.