Sincan Belediyesi taşınmazları satılığa çıkarttı!

Sincan Belediyesi, Hakkari'nin Irak sınırındaki Derecik ilçesinde bulunan taşınmazlar için ihale düzenliyor.

Sincan Belediyesi taşınmazları satılığa çıkarttı!
Yayınlanma:

Taşınmazlar, mevcut halde konut ve ticaret alanı kullanımıyla E:1.20 Yençok:24.50 m yapılaşma şartlarına sahip. Ancak, taşınmazın imar planı ile ilgili bir mahkeme süreci devam ediyor.

İHALE İÇİN GEREKLİ BELGELER

İhale, 12 Haziran 2024 tarihinde Tandoğan Mahallesinde bulunan Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin belirtilen tarihe kadar gerekli evrakları hazırlayarak adresine teslim etmeleri gerekiyor. Gerekli belgeler arasında, kanuni ikametgâh belgesi, noter tasdikli imza beyannamesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, geçici teminatın ödendiğine dair belge veya bankadan alınmış geçici teminat mektubu ve ihale şartnamesine uygun olarak hazırlanmış ve imzalanmış teklif mektubu bulunuyor.

İhale şartnamesi ve eklerinin temini için belirtilen adres olan Tandoğan Mahallesinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden 2000,00 TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılmak isteyenler, şartnameyi kabul etmiş sayılacaklar ve ihaleyi kazanma veya uygun bedeli tespit etme yetkisinin Belediye Encümeni'ne ait olduğu aktarıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.