Sincan Belediyesinden öğrencilere tam destek

Gençlerin eğitim hayatında yanlarında olmak istediklerini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, LGS deneme sınavlarıyla öğrencilere son bir fırsat sunduklarını söyledi.

Sincan Belediyesinden öğrencilere tam destek
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi, öğrencilere yönelik verdiği desteklerine bir yenisini ekledi. İlçe genelinde düzenlenen LGS deneme sınavlarıyla öğrencilere sınav maratonunda yardımcı olan belediye, geçtiğimiz dönem başlattığı bu uygulamayı ikinci kez gerçekleştirdi.

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerine özel olarak düzenlenen deneme sınavı, gençlere kendi yeterliliklerini ölçme ve eksikliklerini giderme fırsatı sunarken, aynı zamanda LGS sınavına hazırlık sürecinde destek olmayı hedefledi.

whatsapp-image-2024-03-06-at-13-35-20.png

Sınav, 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan LGS sınavının öncesinde öğrencilere son bir hazırlık imkanı sağladı. Türkçe, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil, Fen Bilimleri ve Matematik gibi derslerden oluşan sınav, ilçedeki tüm ortaokullarda düzenlendi ve geçen dönem olduğu gibi bu kez de yoğun bir katılım sağlandı.

Sınav öncesi ve sonrasında öğrencilere moral ve motivasyon desteği veren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerin eğitim hayatında yanlarında olmak, onların başarılarına katkı sağlamanın büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi.

LGS deneme sınavlarıyla öğrencilere son bir fırsat sunduklarını aktaran Ercan, "Sınav günü öncesinde kendilerini değerlendirme imkanı sağlıyoruz. Tüm öğrencilere LGS sınavında başarılar diliyorum." dedi.

Sincan Belediyesi, gençlere yönelik eğitim ve sosyal desteklerine devam ederken, ilçedeki eğitim seviyesini yükseltmeyi ve gençlerin geleceklerini daha parlak yapmayı hedefliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.