Sincan Belediyesi’nin yüzme havuzlarında engelli bireyler yüzme eğitimlerini tamamladılar

Sincan Belediyesi'nin açtığı yüzme kursları, yaz dönemi boyunca yoğun ilgi görüyor. Yarı olimpik yüzme havuzlarında, her yaş grubuna yönelik yüzme dersleri sunulurken, engelli bireyler için de özel eğitimler sağlanıyor.

Sincan Belediyesi’nin yüzme havuzlarında engelli bireyler yüzme eğitimlerini tamamladılar
Yayınlanma:

Törekent Yüzme Havuzu'nda ise mezuniyet heyecanı yaşandı. Özel gereksinimli çocuklar, birebir eğitim alarak tamamladıkları kursların ardından başarı belgelerini Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan aldılar.

Sincan Belediyesi, yaz tatilinde çocukların eğitim ve etkinliklerle gelişimlerini desteklerken, özel gereksinimli çocukları da unutmuyor. Bu çocukların, sportif faaliyetlerle, kültür ve sanatla iç içe bir yaşam sürmeleri için her zaman yanlarında yer alıyor.

yuzme1-001.jpg

ENGELLİ BİREYLER HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYORLAR

Sincan Belediyesi’nin yüzme havuzlarında düzenlenen kurslarda, özel gereksinimli çocuklar birebir eğitim alarak hem eğleniyor hem de öğreniyor. Yüzme dersleri, çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra bilişsel, duyusal ve psikomotor gelişimlerine de önemli katkılar sağlıyor.

yuzme3-001.jpg

TAMAMI YÜZME SERTİFİKASI ALDI

Törekent Yüzme Havuzu’nda birebir eğitim alan özel gereksinimli çocuklar kursu tamamlamalarının ardından başarı belgelerini aldı. Düzenlenen törene katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklara sertifikalarını vererek başarılar diledi. Başkan Ercan “Engelli bireylerimize yönelik yüzme kursunu başarıyla tamamlayan çocuklarımız sertifikalarını aldı. Kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Sevgi, azim ve inançla aşamayacağımız hiçbir engel yok.” dedi.

yuzme-2-001.jpg

MURAT ERCAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Aileler çocuklarının aldığı eğitimlerden memnun olduklarını belirterek Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti.

Dilek Aras, “Belediyemize ve başkanımıza teşekkür ederiz buraya gelerek çocuklarımız sosyalleşiyor, kendilerine güveni geliyor.” dedi. Oğlunu kursa getiren Fadime Tekin ise “Oğlum için yüzme kursu çok faydalı oldu. Suyu çok seviyor Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.