Sincan'da bebek kütüphanelerine ilgi büyük

Sincan Belediyesi tarafından açılan Bebek Kütüphanesi, 0-5 yaş aralığındaki çocuklar için çeşitli etkinlikler sunarak aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Sincan'da bebek kütüphanelerine ilgi büyük
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi tarafından açılan bebek kütüphanesinde, akıl oyunları, dikkat ve farkındalık egzersizleri, zumba, jimnastik dersleri gibi aktivitelerle çocuklar öğrenirken eğleniyor ve temel matematik ile robotik kodlama gibi konularla da tanışıyor.

ÇOCUKLAR KALİTELİ ZAMAN GEÇİRİYOR

Bebek Kütüphanesi, çocuklara okuma bilinci kazandırmak, temel dil yatkınlığı oluşturmak ve spor gibi alanlara eğilim kazandırmak amacıyla oyunlarla desteklenen bir eğitim modeli sunuyor. Ayrıca, çeşitli atölyeler, çocuk gelişim etkinlikleri, sevgi dersleri ve kitap okuma saatleri gibi aktivitelerle çocuklar kaliteli zaman geçirme fırsatı buluyor.

bebek-kutuphanesi-1.jpg

Sincan Belediyesi'nin açtığı Bebek Kütüphanesi, 3-5 yaş aralığındaki çocuklara fiziksel, sosyal, İngilizce, matematik ve robotik kodlama eğitimi sunuyor. Bu sayede çocuklar, hayatın içinde ve okulda karşılaşacakları matematikle erken yaşta tanışma fırsatı buluyor.

Sincan Belediyesi, okul öncesi eğitime verdiği önemi sosyal medya hesapları ve internet sitesinden yayınladığı etkinlik takvimi ile ailelere duyurarak bilgilendirme sağlıyor. Haftanın 6 günü hizmet veren Bebek Kütüphanesi'nde gerçekleşen etkinliklere katılmak isteyen ailelerin www.sincan.bel.tr adresinden randevu almaları gerekiyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.