Sincan'da detaylı temizlik yapıldı!

Sincan Belediyesi, ilçenin kentsel dönüşüm alanları ve kırsal bölgelerinde, ihtiyaç fazlası malzemelerin depolandığı alanlarda temizlik çalışmalarına hız verdi.

Sincan'da detaylı temizlik yapıldı!
Yayınlanma:

Vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren Sincan Belediyesi, Zabıta, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlükleri iş birliğiyle Saraycık, Çimşit ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde geniş çaplı temizlik operasyonları düzenlendi. Çalışmalar kapsamında bölgedeki çöp yığınları etkili bir şekilde temizlendi.

DETAYLI TEMİZLİK YAPILDI

Sağlık açısından risk oluşturan ve çevreyi kirleten atık malzemelerin depolandığı alanlar, titizlikle temizlenerek bölgenin hijyen standartlarına uygun hale getirildi. Ayrıca, bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemek ve haşerelerle mücadele etmek amacıyla temizlenen bölgeler ilaçlandı.

temizlikk.jpg

Zabıta ekipleri yaptıkları açıklamada, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, söz konusu alanlarda detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirilmiş olup, atık ve çöpler geri dönüşüm malzemesi döküm sahalarına taşınmıştır. Çevre temizliği konusunda duyarlı olunması ve benzer durumlarla karşılaşıldığında belediyemize bildirilmesi önemlidir" şeklinde duyuru yaptı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.