Sincan'da hummalı temizlik devam ediyor

Sincan Belediyesi, ilçe sakinlerine daha temiz bir yaşam alanı sağlamak amacıyla temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Modern araçlar ve belediye personelinin özverili çabalarıyla Sincan derinlemesine temizleniyor.

Sincan'da hummalı temizlik devam ediyor
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi personeli, genel temizlik, cami temizliği, yıkama, hafriyat, çöp toplama, sıfır atık, sabit süpürme, vakumlu süpürme gibi çeşitli ekiplere ayrılıyor.

455 PERSONEL GÖREV YAPIYOR

Caddeler, sokaklar, parklar, pazar yerleri, okullar, ibadethaneler gibi her alan büyük bir titizlikle temizleniyor. Yollar vakumlu süpürge araçları ile süpürülüyor, yaya kaldırımları ve bazı yollar tazyikli su ve deterjan ile yıkanıyor. İlçede 900 kilometrelik alanda tüm temizlik işleri için 455 personel görev yapıyor.

sincan-temzilik-2.jpg

Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve bağlı kırsal mahallelerde sağlıklı bir gelecek ve temiz bir çevre oluşturmak amacıyla aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanıp dezenfekte edilerek bulaşıcı hastalıkların ve kötü kokunun önüne geçiliyor. Bu temizlik çalışmalarıyla Sincan, daha temiz ve bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.