Sincan'da korkunç olay: 13 yaşındaki kız, kurtarılırken asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Ankara'nın Sincan ilçesinde, arıza yapan asansörden kurtarılmaya çalışılırken 5. kattan boşluğa düşen 13 yaşındaki Berensu Bolat hayatını kaybetti.

Sincan'da korkunç olay: 13 yaşındaki kız, kurtarılırken asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Olay, Sincan'daki bir sitede meydana geldi. Berensu Bolat, arkadaşını ziyarete gittiği apartmanda, yanında bulunan arkadaşıyla birlikte asansörde mahsur kaldı. Asansör arızalandıktan sonra Bolat, durumu telefonla yakınlarına bildirdi. Bu ihbar üzerine apartmana itfaiye ekibi sevk edildi.

Bolat, 6. katta mahsur kaldığı sırada kurtarılmaya çalışılırken, asansör boşluğuna düşerek yere çakıldı. Mahsur kalan diğer çocuk başarılı bir şekilde kurtarılırken, sağlık ekipleri Bolat'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bolat'ın ailesi, sinir krizi geçirerek büyük bir üzüntü yaşadı.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan komşulardan Özgür Berber, “Oğlum evde oturuyordu ve arkadaşından telefon geldi. 'Biz asansörde kaldık, bir yardımcı ol' dedi. Oğlum da bana söyledi. Bizim binamız olmadığı için bir şey yapamadık ama o binanın yöneticisini veya bir sakini bulup yardımcı olmalarını söyledim” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri almak amacıyla incelemelere devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.