Sincan'da kuryeler paraları alıp kaçtı

Ankara'nın Sincan ilçesinde faaliyet gösteren bir dönerci dükkanında çalışan 2 kurye, topladıkları siparişlerin parasını alarak işletmeye teslim etmeden kayıplara karıştı.

Sincan'da kuryeler paraları alıp kaçtı
Yayınlanma:

İddialara göre, ilçede Buhara Caddesi üzerinde bulunan dönerci dükkanında çalışan 2 kurye, gün boyunca dağıttıkları siparişlerin ücretlerini işletmeye teslim etmeden kaçtı. Kuryelerin, kartla ödeme yapmak isteyen müşterilere "pos cihazı arızalı" gibi bahaneler uydurarak nakit ödeme yapmalarını sağladıkları, akşam saatlerinde de "ödememiz var" diyerek günlük kazançlarını erken aldıkları iddia edildi.

Olayın ardından dükkan sahibi Muammer Gürgil, işe dönmeyen kuryeler N.K. ve B.E. hakkında şikayette bulundu. Gürgil, "Yaklaşık 3 aydır yanımızda çalışan kurye arkadaşlar, son gün sabahtan akşama kadar müşteriden topladıkları paraları cebine attılar. Kartla ödeme yapmak isteyen müşterilere pos cihazının arızalı olduğunu söyleyerek kendi İBAN'larına para transferi yaptırdılar. Zaten bu konuyla ilgili gerekli şikayetlerde bulunduk. Amacımız, başka esnaf arkadaşların da bu tür durumlara düşmemesi" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.