Sincan'da minikler Plevne Anne Çocuk Oyun Evi’nde eğleniyor

Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan anne çocuk oyun evlerinde, minikler her hafta değişik etkinliklerle yazın keyfini çıkarıyor. Plevne Anne Çocuk Oyun Evi’nde bu hafta balon yarışması vardı. Balonu düşürmemek için mücadele veren çocuklar hem yarıştı hem eğlendi.

Sincan'da minikler Plevne Anne Çocuk Oyun Evi’nde  eğleniyor
Yayınlanma:

Sincan Belediyesinin oluşturduğu Anne Çocuk Oyun Evleri’nde eğlence her hafta farklı etkinliklerle devam ediyor. Minikler uzman eğitimciler ve anneleri eşliğinde eğlenerek öğreniyor. Yaşıtlarıyla birebir diyalog kuran çocuklar iletişim becerilerini güçlendirirken, çeşitli aktivitelerle de el, göz koordinasyonunu ve ince motor becerilerini geliştiriyor.

ekran-goruntusu-2024-07-17-141123.jpg

Bu hafta Plevne Anne Çocuk Oyun Evi’nde düzenlenen balon yarışmasıyla minikler güzel havanın tadını çıkardı. Sırt sırta vererek balonları düşürmemek için kıyasıya yarışan çocuklar, grup dayanışmasını da tecrübe etti. Balon yarışmasının yanında meyve-renk eşleştirmesi ve toplarla çeşitli etkinlikler yaparak gün boyu eğlendiler.

Her hafta farklı etkinliklerle anne ve çocukların vazgeçilmezi olan, Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi, Yavuz Sultan Selim ve Plevne Anne Çocuk Oyun Evleri haftanın 6 günü, yaz boyu misafirlerini ağırlayacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.