Sincan'da sosyal yardımlar devam ediyor

Sincan Belediyesi, sosyal yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Her gün sabahın erken saatlerinde belediye bünyesindeki aşevinde hazırlanan yemekler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bin 150 ihtiyaç sahibinin evine ulaştırılıyor.

Sincan'da sosyal yardımlar devam ediyor
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yemek yapamayan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara her gün sıcak yemek yardımı sağlanıyor.

Yemekler hijyenik koşullarda hazırlanıp, tek kullanımlık tabaklarla titizlikle paketleniyor. Günlük olarak iki öğün şeklinde hazırlanan yemekler, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılıyor. Her gün bin 150 kişi sıcak yemek yardımından faydalanıyor.

yemek.jpg

SICAK ÇORBA İKRAMI DEVAM EDİYOR

Sincan Belediyesi, belirlenen noktalarda vatandaşlara çorba ikramını sürdürüyor. Her gün 2 bin 500 kişi sabah çorbası içerek güne başlıyor. Sabah 07.00-08.30 saatleri arasında beş farklı noktada çorba dağıtımı yapılıyor:

  • Sincan Tren Garı (dolmuş durakları yanı)
  • Sincan Belediyesi Yenikent Ek Hizmet Binası önü
  • Sincan Devlet Hastanesi önü (Törekent)
  • Mareşal Çakmak Mahallesi Bülbül Caddesi (Okulların bulunduğu bölge)
  • Dr. Nafiz Körez 12. Cadde Semt Polikliniği önü (Ahi Mesut Bulvarı)

Bunların yanı sıra, Merkez Millet Kıraathanesi, Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi, Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesi, Abdurrahim Karakoç Millet Kıraathanesi, Fatih Millet Kıraathanesi, Mustafa Kemal Millet Kıraathanesi, Akşemsettin Millet Kıraathanesi ve Hürriyet Millet Kıraathanesi'nde 700'ü aşkın öğrenciye de çorba ikram ediliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.