Sincan'da temizlik çalışmaları tam gaz devam

Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alt geçitleri hoş kokulu sabunlarla yıkayarak temizliyor.

Sincan'da temizlik çalışmaları tam gaz devam
Yayınlanma:
Güncelleme:

Dezenfekte ve bakım çalışmalarını da özenle gerçekleştiren ekipler, rutin temizlik çalışmalarıyla Sincan'ın her köşesini pırıl pırıl yapıyor. Sabah saatlerinde ilçeyi gezen özel araçlar ise lavanta, gül gibi hoş kokuları yayarak Sincan'ın mis gibi kokmasını sağlıyor.

temizlik-calismalari-3.jpg

SİNCAN'DA HUMMALI TEMİZLİK

Sincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt geçitlerin temiz ve hijyenik olmasına önem veriyor. Her sabah alt geçitleri süpürüp temizleyen ekipler, akşamları da periyodik olarak sabunlu sularla yıkayarak, alt geçitlerin hoş kokmasını sağlıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcayarak Sincan'a yakışır bir çevre oluşturmayı sürdürüyor. Kaldırımların ve yol kenarlarının düzenli olarak süpürülmesi ve vakumlu temizleme araçlarıyla süpürme ve yıkama işlemlerinin yapılması gibi detaylı temizlik faaliyetleri de büyük titizlikle yürütülüyor. Özellikle çöp konteynerlerinin temizliği için özen gösterilirken, pazar yerleri ve camiler gibi toplu kullanım alanları da düzenli olarak temizleniyor.

temizlik-calismalari-5.jpg

Sabah saatlerinde çarşı merkezi ve kaldırımlar, kokulu sabunlu sularla yıkanıyor ve ardından özel püskürtmeli araçlarla gül, lavanta gibi hoş kokular sıkılarak, Sincan'ın temiz ve ferah bir görünüme kavuşması sağlanıyor.

Sincan Belediyesi, halkına daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunabilmek için sürekli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.